Nous projectes innovadors en l’àmbit industrial i dels serveis

20160526_091609

26 de maig

EITI Barberà ha participat a la 4a edició del Cafè Aventura – IV Fòrum de l’Emprenedoria que impulsa l’Ajuntament de Sabadell a través del Departament de Promoció Econòmica amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès.

El fòrum, que s’ha celebrat al CEI Can Roqueta, té com a principal objectiu premiar l’emprenedoria i la creació d’empreses innovadores, impulsant els projectes participants amb una formació en elevator pitch i facilitant el networking amb altres empreses, acceleradores, inversors, centres tecnològics i de recerca, experts, etc. millorant així la seva visibilitat.

Durant el matí hem tingut l’oportunitat d’escoltar les (molt bones) presentacions d’una vintena de projectes empresarials, alguns de caire industrial i de serveis avançats amb un clar perfil EITI a mig termini.