Assistència al Demo Day de la VI Edició del Programa MAP EADA-ACCIÓ

Dimecres 28 de setembre de 2016

Ahir dimarts va tenir lloc una jornada de presentació a inversors i empreses dels millors projectes d’emprenedoria participants a la sisena edició del programa MAP que organitzen ACCIÓ, Agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya  i EADA business school.

Un cop fetes les presentacions, un jurat va avaluar-los atenent 3 aspectes de cadascun d’ells: la necessitat, l’impacte i la proximitat al mercat. Els emprenedors dels dos projectes guanyadors van rebre un premi de 3.000 € i de 2.000 € respectivament.

El MAP Market Assessment Program és un programa gratuït d’assessorament i suport a la innovació la missió del qual és portar al mercat projectes d’investigació destinats a la creació -o que ja ho han fet- de noves empreses de base tecnològica (EBT), aquelles que utilitzen la ciència i la tecnologia com a base i barrera d’entrada que preservi la seva competitivitat i les diferenciï de la resta.

Les nostres felicitacions a la Sra. Mariona Sanz, Directora de la Unitat d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ, al Sr. Manuel Marín, director del Centre d’Emprenedors d’EADA, i als seus equips per la qualitat dels projectes presentats i la molt bona organització de l’acte.