Ajuts de la Generalitat a inversions empresarials d’alt impacte

Dilluns 3 d’octubre de 2016

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, Agència per la competitivitat de l’empresa de Catalunya, ha publicat la convocatòria per a l’any 2016 del Programa d’ajuts a inversions empresarials d’alt impacte. Les bases reguladores es troben a la Resolució EMC/2126/2016, de 9 de setembre.

La finalitat d’aquest programa d’incentius és contribuir a l’enfortiment d’una economia empresarial diversificada, dinàmica i amb un enorme potencial de futur com és l’economia catalana, mitjançant un programa d’incentius adreçat a impulsar l’atracció d’inversions i la generació d’ocupació estable i de qualitat

L’objecte dels ajuts és mantenir i atraure nova activitat empresarial a Catalunya, finançant els projectes tant d’empreses ja establertes a Catalunya com d’empreses en procés d’establir-s’hi, amb projectes d’inversió d’actius fixes i/o projectes de creació d’ocupació, així com projectes de R+D.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 d’octubre. Si esteu interessats podeu enviar-nos un email amb les vostres dades de contacte a info@eiti.cat.