Visita al TecnoCampus Mataró-Maresme

 

161004-visita_tcm_02

161004-visita_tcm_03

Dimecres 5 d’octubre de 2016

Aquesta setmana Esteve Llonch (Director de l’EITI) i Xavier Garriga (Cap de projectes) van visitar el TecnoCampus Mataró-Maresme per conèixer de primera mà el funcionament d’aquesta infraestructura al serveis dels mons acadèmics i empresarials de la comarca del Maresme. Van ser atesos pel Sr. Joan Gil López, director de serveis base i infraestructures del TCM, amb el que varen mantenir una interessant conversa durant la que també es van copsar possibles col·laboracions futures.

La Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme és una organització sense afany de lucre promoguda per l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme per gestionar i desenvolupar els estudis universitaris i el parc empresarial i de l’emprenedoria del TecnoCampus. És una fundació de dret privat amb vocació de servei públic en l’educació i en el desenvolupament empresarial.

L’EITI és una iniciativa de suport empresarial 100% privada, dissenyada per satisfer necessitats d’espai, logístiques i financeres que els promotors i gestors d’empreses industrials innovadores han de fer front a les fases de consolidació i acceleració dels seus projectes innovadors.