Barberà celebra la 5a Nit de l’Empresa

161018-barbera-nit_empresa03

Dijous 20 d’octubre de 2016

Dimarts al vespre va tenir lloc al Centre de Negocis Nodus Barberà la celebració de la 5a nit de l’Empresa amb l’assistència de centenars d’empresaris i representats de diversos organismes professionals de la comarca.

Durant l’acte es va explicar el desplegament d’una xarxa de fibra òptica d’última generació FTTHI als polígons industrials de la ciutat de Can Salvatella-Torre Mateu, Santiga-Provasa, i polígons A i B de la Ronda Santa Maria. Es tracta, sense cap mena de dubte, d’una important fita de la que també se’n beneficiaran les empreses usuàries de l’EITI Barberà que, en les darreres setmaners, han vist incrementada l’oferta i la qualitat dels serveis de telecomunicacions dels distints operadors.

La nit va concloure amb la celebració d’un cocktel-networking mentre els assistents gaudien d’una mostra/exposició de productes fabricats per empreses ubicades als polígons industrials de Barberà del Vallès.