En marxa la primera Fira Virtual Innovació Indústria 4.0

firavirtual-industria_4_0
Divendres 11 de novembre de 2016

Des de l’1 de novembre i fins a finals de mes s’està duent a terme la Fira Virtual Innovació Indústria 4.0, un certament adreçat al teixit productiu, els negocis B2B i els serveis avançats a les indústries.

La Fira consisteix en un portal web interactiu on les empreses i entitats del sector exposen als visitants les seves novetats i productes més destacats. Actualment la fira compta amb prop d’una trentena d’expositors. L’accés com a visitant a la Fira és gratuït per a qualsevol professional que s’hagi registrat prèviament.

La indústria 4.0 és el nou model d’indústria nascut de la fàbrica intel·ligent i d’una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per la Internet de les coses (IOT). No tan sols obre nous camins d’innovació i progrés a les empreses en tots els àmbits, sinó que també provoca canvis importants en els seus canals de comercialització i comunicació, aprofitant la digitalització i la virtualització.

Durant els dies 23, 24 i 25 de novembre, expositors i visitants podran interactuar entre ells a través del xat.

La 1a Fira Virtual Innovació Indústria 4.0 és una iniciativa conjunta dels ajuntaments de Sant Quirze i de Barberà i que compta amb la col·laboració, entre d’altres, de l’EITI Barberà.