Comencen els dies interactius de la Fira Virtual Innovació Indústria 4.0

firavirtual-b
Dimarts 22 de novembre de 2016

Dimecres, dijous i divendres d’aquesta setmana tindran lloc els dies interactius de la Fira Virtual Innovació Indústria 4.0, el certament adreçat al teixit productiu, els negocis B2B i els serveis avançats a les indústries.

Durant aquestes tres jornades, dissenyades per a generar negoci i contactes professionals, els visitants registrats podran parlar amb els expositors a través d’un xat privat, veure conferències i continguts audiovisuals o recollir informació i4.0.

La indústria 4.0 és el nou model d’indústria nascut de la fàbrica intel·ligent i d’una visió de la fabricació informatitzada, amb tots els processos interconnectats per la Internet de les coses (IOT). No tan sols obre nous camins d’innovació i progrés a les empreses en tots els àmbits, sinó que també provoca canvis importants en els seus canals de comercialització i comunicació, aprofitant la digitalització i la virtualització.

La 1a Fira Virtual Innovació Indústria 4.0 és una iniciativa conjunta dels ajuntaments de Sant Quirze i de Barberà i que compta amb la col·laboració, entre d’altres, de l’EITI Barberà.