Ajuts de l’Ajuntament de Barberà per a la contractació de persones desocupades del municipi

Dimarts 13 de desembre de 2016

L’Ajuntament de Barberà del Vallès, a través de la Fundació Barberà Promoció i amb el suport econòmic del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, vol establir una línia de subvencions públiques a empreses i autònoms per al foment de l’ocupació, per a la reinserció social mitjançant l’increment de l’ocupació efectiva per a la contractació de persones desocupades de Barberà del Vallès.

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu subvencionar a totes aquelles empreses i/o autònoms que compleixin els requisits per a la contractació de persones desocupades com a mínim durant 12 mesos, essent subvencionables les despeses salarials i de Seguretat Social només  6 dels 12 mesos.

El consistori subvencionarà el 50% del salari brut de les persones que es contractin, en funció d’un barem de puntuació, i fins a un màxim de 6 mesos.

Les sol·licituds es poden presentar a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania fins al 21 d’abril de 2017 (Veure bases reguladores)