IQS Tech Fair, la fira tecnològica de startups industrials

Dijous 15 de desembre de 2016

EITI Barberà va estar present a la primera fira tecnològica de noves empreses industrials que va organitzar l’IQS Tech Factory, el centre d’emprenedoria de l’Institut Químic de Sarrià (IQS-URL)

Durant la jornada, que va comptar amb una gran assistència d’empresaris, inversors, representants d’institucions públiques/privades, tecnòlegs i altres agents rellevants de l’ecosistema emprenedor del país, es va tenir l’oportunitat de conèixer 20 noves empreses d’àmbits d’activitat tant diversos com els nous materials, la robòtica, les ciències de la vida, les tecnologies industrials avançades, o l’energia i el medi ambient.

L’acte va començar amb la conferència “Reinventant la indústria en un mon exponencial” a càrrec de la Sra. Carme Artigas, CEO d’Synergic Partners, que va fer unes interessants aportacions sobre nous models de negoci i noves maneres de fer indústria. En finalitzar la mateixa es va celebrar un acte de networking en el que els representants de les startups varen tenir l’oportunitat de mostrar els seus productes i serveis.

L’IQS Tech Factory és una entitat que organitza presentacions, conferències, tallers i actes de networking relacionats amb el mon de l’emprenedoria. Recolza noves iniciatives empresarials de base científica i tecnològica a través de l’assessorament en el pla de negoci, la protecció de la propietat industrial /intel·lectual, l’accés al talent o a fons de finançament.

L’EITI és una iniciativa de suport empresarial 100% privada, dissenyada per satisfer necessitats d’espai, logístiques i financeres que els promotors i gestors d’empreses industrials innovadores han de fer front a les fases de consolidació i acceleració dels seus projectes innovadors.