Arrenca el primer programa d’acceleració de noves empreses industrials

Dijous 8 de juny de 2017

El dijous 8 de juny es va celebrar l’acte de sortida de l’IQS Next Tech, el programa d’acceleració dissenyat específicament per a que 10 startups industrials puguin donar un nou impuls al seu projecte.

La jornada va comptar amb la presència del Dr. Pere Regull, director general de l’Institut Quimic de Sarria i del Sr. Oriol Pascual, director de l’IQS Tech Factory, el Centre d’emprenedoria d’aquest Institut de la Universitat Ramon Llull, els quals varen fer la presentació de les 10 startups escollides (d’entre prop de 70 candidatures) per participar a aquest programa intensiu de sis setmanes.

En finalitzar es va fer una sessió de networking per fomentar la connexió entre els promotors de les empreses, els mentors del programa i la resta d’assistents.

Noticia relacionada: IQS Next Tech, el primer programa d’acceleració de noves empreses industrials