Zero 2 Infinity obté finançament europeu per a un projecte de gestió de l’aigua

Dijous 6 de julio de 2017

Segons informa Eurecat! Centre Tecnològic del Catalunya l’empresa Zero 2 Infinity, amb seu a l’EITI Barberà, és una de les dues companyies catalanes escollides pel consorci europeu Neptune per finançar els seus projectes d’innovació en gestió de l’aigua, en el marc de la seva primera convocatòria d’acceleració dels sectors del aigua, marí i marítim a Europa.

Concretament, Zero 2 Infinity col·laborarà en el projecte TRITON per desenvolupar un sistema d’observació d’àrees específiques del mar, alternatiu als serveis d’imatgeria via satèl·lit.

La iniciativa Neptune, on hi participen el centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) i el Clúster Digital, ha donat finançament del voltant de 1,3 milions d’euros a 18 projectes innovadors, escollits d’entre més de 80 candidats i liderats per pimes d’arreu d’Europa enfocats a millorar la gestió de l’aigua en medis rurals i urbans, la logística de ports, el transport fluvial i marítim, les energies marines renovables i els entorns marins.

Veure nota de premsa d’Eurecat!