The Collider, un programa d’emprenedoria del MWC Barcelona per impulsar la recerca amb impacte econòmic

Dimarts 17 d’octubre de 2017

El Mobile World Capital Barcelona implusa The Collider, un programa pioner que aborda el repte de connectar els resultats de la recerca científica amb la iniciativa emprenedora, amb la finalitat de crear startups altament tecnològiques, disruptives i rellevants en el procés de digitalització de la societat en la què vivim.

El programa s’adreça a dos tipus de perfils: per un costat, científics vinculats a centres de recerca o departaments universitaris, amb coneixements rellevants en els àmbits de les tecnologies (AI, IoT, VR/ AR, Blockchain…); per l’altra, també s’adreça als emprenedors amb experiència demostrable en la creació de startups, o amb gran capacitat de liderar i desenvolupar un negoci.

Els interessats poden presentar les seves candidatures fins el 29 d’octubre. Un comitè d’experts de referència del món emprenedor i científic seleccionarà les millors candidatures. Als escollits se’ls oferirà tots els recursos necessaris per a la creació de la seva empresa: metodologia, equip, experiència i inversió.

El programa The Collider segueix una metodologia única durant 10 mesos per crear startups tecnològiques altament innovadores a partir del millor talent del món científic i del món empresarial:

Fins a 150K€ de capital llavor
Espai de treball en el hub tecnològic Pier01 Palau de Mar, Barcelona
Àmplia comunitat d’experts industrials i corporacions
Acompanyament en noves rondes de finançament
Exposició en el Mobile World Congress i 4YFN

Sobre MWCapital: Mobile World Capital Barcelona és una iniciativa que impulsa la transformació mòbil i digital de la societat alhora que ajuda a millorar la vida de les persones a nivell mundial. Amb el suport del sector públic i privat de Barcelona, Catalunya i Espanya, MWCapital se centra en tres àmbits: l’apoderament de les noves generacions, professionals i ciutadans en l’ús de les tecnologies digitals; la transformació digital de les indústries; i l’acceleració de la innovació a través de l’emprenedoria digital. En el seu conjunt, els seus programes transformen positivament l’educació, la indústria i l’economia.

One thought on “The Collider, un programa d’emprenedoria del MWC Barcelona per impulsar la recerca amb impacte econòmic

Comments are closed.