La Diputació de Barcelona obre la convocatòria del Programa complementari de modernització de polígons

Dimarts 31 d’octubre de 2017

La Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona és l’encarregada de gestionar els ajuts del Pla de modernització de polígons de la província amb l’objectiu de millorar-ne la qualitat i contribuir a augmentar la competitivitat de les empreses que s’hi ubiquen, fer-les créixer i crear nous llocs de treball, aconseguint de retruc incrementar el PIB industrial català.

Aquest Pla contempla dos tipus d’actuacions.
Plans Integrals, per a polígons que tinguin més de 50 hectàrees i més de 100 empreses o més de 1.000 treballadors i disposin d’un “pla d’acció”.
Projectes Específics: transformacions puntuals per a polígons de més de 5 hectàrees i més de 10 empreses o més de 100 treballadors. Aquest projectes contemplen intervencions concretes, com fibra òptica, mobilitat, millores d’estalvi energètic, simbiosi industrial o reaprofitament d’aigües, entre d’altres.

Els ajuntaments interessats poden presentar els seus projectes fins el 12 de gener del 2018 (modalitat projectes específics) o el 9 de març del 2018 (modalitat plans integrals)

La demarcació de Barcelona compta amb més de 1.000 polígons censats. Més de la meitat (60%) ocupen menys de 10 hectàrees, tot i que la superfície mitjana és de 19,2 ha.

Més informació:
Notícia La Diputació de Barcelona presenta un Pla de modernització de polígons
Pla de modernització de polígons