Èxit d’assistència a la 5a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació

Dijous 16 de novembre de 2017

Ahir es va celebrar al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta de Sabadell la 5a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació que, com ja ve sent habitual, ha tractar temes relacionats amb la nova revolució industrial o indústria 4.0.

L’objectiu de la jornada era dinamitzar les relacions entre empreses i agents d’innovació que treballen en aquests àmbits, i donar difusió entre el teixit industrial dels darrers avanços en tecnologies de digitalització i les aplicacions més innovadores en sistemes industrials.

Hi han participat professionals de prop d’un centenar d’entitats dels entorns universitari, tecnològic, industrial i de l’administració local que, a llarg del matí, han intercanviat coneixements i han promogut productes, serveis i plataformes pensats per contribuir de manera efectiva en el procés de digitalització de les empreses industrials.