Conveni de col·laboració amb Secot Barcelona per fomentar la implantació i l’acceleració de indústries innovadores

IMG_0801 b

7 de juny

El 31 de maig va tenir lloc l’acte de signatura el conveni entre Secot Barcelona i Llonch Calafell Associats, S.L., amb el que es pretén dinamitzar l’activitat de l’Ecosistema Innovador Tecnològic Industrial (EITI) a Barberà del Vallès, facilitant la implantació i l’acceleració de projectes industrials innovadors.

A l’acte van assistir els senyors Francesc Turró Serrano i Andreu Pujadas, President i el Vicepresident de Secot Barcelona, mentre que Llonch Calafell va estar representat pel seu Administrador, Sr. Esteve Llonch, i el Director de projectes de l’EITI, Sr. Xavier Garriga. Des de l’EITI volem manifestar la nostra satisfacció per poder comptar amb la col·laboració de professionals amb dilatada experiència en múltiples sectors econòmics, mercats internacionals i a totes les àrees funcionals de l’empresa.

L’aportació de Secot, en forma de serveis de formació i assessoria als promotors / gestors d’empreses industrials innovadores, complementa l’oferta d’espais, serveis logístics i finançament del propi EITI.