Inaugurem nova web de l’EITI

Captura de pantalla 2016-08-05 a les 12.49.18

Divendres 5 d’agost de 2016

Abans de marxar de vacances d’estiu, ens plau informar que hem posat en marxa el nou portal de l’EITI Barberà (www.eiti.cat)

En aquesta nova proposta, la pàgina inicial (portada) vol ser el punt de sortida per conèixer a fons el nostre ecosistema de suport empresarial pensat per facilitar la implantació i acceleració de projectes industrials innovadors.

El portal s’ha estructurat en distints apartats que informen de l’ampli ventall de serveis immobiliaris, logístics i financers, les característiques de la iniciativa, els usuaris i col·laboradors, així com d’altres informacions que considerem d’interès pels agents de l’ecosistema tecnològic i industrial.

Disponible en la versió catalana, esperem a llarg de les properes setmanes poder presentar les edicions espanyola i anglesa.