L’EITI es presenta a la xarxa Ideas2value network

160915-eiti-ideas2value-presentacio_xg_01

160915-eiti-ideas2value-presentacio_xg_02

El dijous 15 de setembre Xavier Garriga, director de projectes de l’EITI, va ser convidat a presentar el model de l’Ecosistema Innovador Tecnològic Industrial als membres de l’equip d’Ideas2value network, la xarxa formada per professionals i empreses especialitzades en processos d’innovació oberta que ofereix serveis d’assessorament integral per a la definició i arrancada de nous projectes, materialitzant conceptes innovadors en nous productes.

Ideas2value es caracteritza per oferir una aproximació total a la innovació, que integra tant tecnologia, com a producte, servei, procés, experiència de l’usuari i models de negoci, sense oblidar el desenvolupament d’una cultura organitzacional adequada.

L’EITI és una iniciativa de suport empresarial 100% privada, dissenyada per satisfer necessitats d’espai, logístiques i financeres que els promotors i gestors d’empreses industrials innovadores han de fer front a les fases de consolidació i acceleració dels seus projectes innovadors.

Durant l’acte, celebrat al Centre d’Empreses del Parc Tecnològic del Vallès, és va posar de manifest la complementarietat dels serveis oferts per ambdues entitats i es van detectar possibles col·laboracions que hauran de ser tractades a llarg dels propers mesos.

EITI Barberà vol agrair expressament l’oportunitat de poder presentar-nos i l’atenció rebuda per part de Xavier Ayneto, director d’Ideas2value network, i la resta de membres del seu equip.