Programa Engega! Una iniciativa per investigadors i empreses del sector de l’eficiència energètica

Dimarts 31 de gener de 2017

Ahir dilluns ha tingut lloc una sessió informativa a l’edifici Eureka del campus UAB, en la que s’han explicat tots els detalls del Programa Engega!, una iniciativa formativa del Parc de Recerca UAB per ajudar als investigadors del campus a generar solucions de mercat per al sector de l’eficiència energètica i les tecnologies netes.
 
La jornada ha anat a càrrec de la Sra. Júlia Palma (coordinadora de l’àrea d’emprenedoria del PRUAB), la Sra. Judith Cruxent (Directora de creació d’empreses d’InnoEnergy) i la Sra. Natalia Álvarez (coordinadora del Fondo Repsol Emprendedores)
 
Engega! és un programa que pretén ajudar als investigadors a buscar noves aplicacions de les seves tecnologies per al sector de l’eficiència energètica i les tecnologies netes, en forma de solucions de mercat. El programa donarà les eines necessàries als investigadors perquè els seus projectes puguin accedir a l’acceleradora del Fondo de Emprendedores de Fundación Repsol i al Cleantech Camp d’InnoEnergy.
 
La participació al Programa és gratuïta per als membres del campus de la UAB i ha de ser en grup, format com a mínim per dues persones i màxim cinc. Per a les persones externes a la UAB i per a empreses existents, la participació al programa té un cost de 150 euros. Les persones interessades hauran de presentar la seva sol·licitud a través del formulari que trobaran a la pàgina web. El termini d’inscripció romandrà obert fins el 9 de febrer de 2017.