Assistència al fòrum d’inversió BANC del Saló Innova Barcelona

El divendres 5 de maig vàrem assistir al fòrum d’inversió que va organitzar Business Angels Network Catalunya (BANC) per atraure i dinamitzar la inversió privada, especialment dels Business Angels, per a projectes innovadors i emprenedors vinculats al Saló Innova Barcelona celebrat a La Farga Centre d’Activitats (L’Hospitalet de Llobregat).

L’acte va ser presentat per David Garrofé (Secretari General de la patronal CECOT), moderat per l’Albert Colomer (Director de BANC) i va comptar amb la presència d’una trentena d’inversors. Durant el mateix es varen presentar 7 projectes en fases inicials de desenvolupament.

BANC és una institució privada creada l’any 2002 per la patronal CECOT i la Fundació CP’AC, que posa en contacte inversors privats (business angels) i emprenedors que cerquen finançament per al desenvolupament dels seus projectes empresarials.

INNOVA BARCELONA es el saló de la innovació a on es posa de manifest la transversalitat del concepte i les seves múltiples aplicacions i beneficis, tant en el mon empresarial com en el nostre dia a dia.

L’Ecosistema Innovador Tecnològic Industrial (EITI) és una iniciativa de suport empresarial 100% privada, dissenyada per satisfer necessitats d’espai, logístiques i financeres que els promotors i gestors d’empreses industrials innovadores han de fer front a les fases de consolidació i acceleració dels seus projectes innovadors.

Des de l’EITI volem felicitar a l’Albert Colomer i el seu equip per les feines de selecció del projectes i preparació de les presentacions, això com la molt bona organització de l’acte.