IQS Next Tech, el primer programa d’acceleració de noves empreses industrials

Dimecres 17 de maig de 2017

L’IQS Tech Factory, el Centre d’emprenedoria de l’Institut Químic de Sarrià acaba de llençar IQS Next Tech , un programa d’acceleració dissenyat específicament per a que 10 startups industrials puguin donar un nou impuls al seu projecte.
 
Es busquen empreses dels sectors de la robòtica, energia & medi ambient, ciències de la vida, química, nous materials, tècniques industrials avançades i/o automatització industrial; es valorarà el grau d’innovació tecnològica, la seva validació mediant un prototipus funcional i la disposició d’un equipo de gestió.
 
L’objectiu del programa es ajudar-les a dissenyar la posta a punt de la tecnologia i assessorar-les en totes las fases del desenvolupament del seu negoci per donar una passa més cap el mercat i connectar amb partners nacionals i internacionals.
 
IQS Next Tech es celebrarà a llarg de sis setmanes, període en el que les joves empreses seleccionades rebran formació clau pel desenvolupament del seu projecte, comptaran amb sessions personalitzades amb mentors especialitzats en el sector i podran connectar amb diferents actors de l’ecosistema emprenedor en actes de networking.
 
Aquelles startup de base científica – tècnica que vulguin participar tenen temps fins el 29 de maig per presentar la seva candidatura.
 
Sobre IQS Tech Factory: El IQS Tech Factory és una entitat que organitza presentacions, conferències, tallers i actes de networking relacionats amb el mon de l’emprenedoria. Recolza noves iniciatives empresarials de base científica i tecnològica a través de l’assessorament en el pla de negoci, la protecció de la propietat industrial /intel·lectual, l’accés al talent o a fons de finançament.

One thought on “IQS Next Tech, el primer programa d’acceleració de noves empreses industrials

Comments are closed.