Space of the Art i Zero 2 Infinity s’han associat per llançar SpaceDeck, un exclusiu joc de cartes, a la vora de l’espai

Dimecres 11 d’octubre de 2017

Space of the Art i Zero 2 Infinity han anunciat avui que s’han associat per llançar SpaceDeck, cartes de joc exclusives, a la vora de l’espai i viceversa. Una càmera gravarà el viatge sencer d’aquests col·leccionables estratosfèrics. SpaceDeck serà la primera d’una sèrie campanyes de crowdfunding dissenyades per finançar la recerca i el desenvolupament de la tecnologia Near Space de Zero 2 Infinity, alhora que augmenta la consciència sobre el potencial de la nova indústria espacial.

La missió de SpaceDeck utilitzarà Elevate, una línia de negoci de Zero 2 Infinity que ofereix una amplia gamma de serveis com telecomunicacions, proves a l’espai proper, màrqueting o recull de dades meteorològiques. Les cobertes exclusives de les cartes seran llançades a l’estratosfera amb un globus d’alta altitud. S’han seleccionat dues tècniques de vol diferents. No obstant això, la decisió sobre el tipus de vol es revelarà a principis de 2018 juntament amb la data temptativa de celebració del mateix. Aquesta missió està dissenyada per provar nous components i tècniques que Zero 2 Infinity està treballant durant el desenvolupament de la càpsula espacial tripulada “Bloon”, així com el petit llançador de satèl·lit “Bloostar”.

Space of the Art i Zero 2 Infinity comparteixen la visió que les tecnologies i aplicacions espacials produiran canvis tremendament positius per a la nostra civilització i milloraran la vida a la Terra. Impulsades per aquesta visió, les dues empreses estan compromeses amb la missió de democratitzar l’accés a l’espai exterior, fent-lo més simple i barat tant per a béns com per a persones: una revolució que afectarà múltiples indústries com les telecomunicacions, el transport, la mineria, l’energia, la manufactura o el turisme, per anomenar només algunes d’elles.

Llegir la noticia completa