10 anys de Keiretsu Forum Espanya, 153 oportunitats per finançar nous projectes

Dimarts 22 de novembre de 2017

El darrer dimarts vam assistir a la 153 edició del fòrum d’inversió per a emprenedors que Keiretsu Forum organitza periòdicament a la seu de la Borsa de Barcelona. Durant l’acte vàrem tenir l’oportunitat d’escoltar les propostes de 9 petites i mitjanes empreses, entre les que destaquem 3 del sector dels dispositius mèdics que, al seu alt nivell innovador acompanyava una gens menyspreable activitat industrial.

El fòrum d’aquesta setmana coincideix amb el 10è aniversari de l’aterratge a Barcelona d’aquesta entitat fundada a Sant Francisco l’any 2000, i que es defineix com una associació d’inversors privats, de líders empresarials i d’emprenedors que s’organitza com un fòrum de capital per finançar pimes en creixement.

L’entitat, presidida per l’empresari Miquel Costa Planas, disposa de 4 seus (Barcelona, Madrid, Donostia/San Sebastiá i Andalusia) des de les que s’han finançat 80 empreses amb aportacions que sumen milions d’euros en total.

Noticia relacionada: Keiretsu Forum cumple 10 años de actividad en España