El CDTI compleix 40 anys com a principal impulsor de la R+D+I empresarial a Espanya

Dijous 14 de desembre de 2017

El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) compleix 40 anys com a principal impulsor de l’R+D+I empresarial a Espanya. El ministre d’Economia, Indústria i Competitivitat, Luis de Guindos va inaugurar el dimarts la Trobada Nacional d’Empreses Innovadores, que ha servit per celebrar les quatre dècades del centre i al qual han assistit representants de 500 companyies espanyoles especialment actives en R + D + i.

El CDTI mobilitza més de 1.500 milions d’euros anuals per a les entitats espanyoles innovadores i ofereix una àmplia gamma d’instruments financers que cobreixen les necessitats financeres de les companyies per desenvolupar projectes d’R+D+I. Basa la seva actuació en un model de suport integral a l’empresa innovadora, per al que ofereix assessorament, assistència tècnica i un finançament adequat per a les seves necessitats. També facilita la capitalització d’empreses innovadores mitjançant la seva participació en diversos fons de capital risc que inverteixen en empreses de base tecnològica.

Durant aquests 40 anys el CDTI ha donat suport a més de 12.500 empreses a través dels diferents programes d’ajuts a la R+D+I empresarial, a la modernització tecnològica, a la internacionalització i a la participació en grans programes internacionals.

Veure nota de premsa