La UAB i el PRUAB impulsen la creació d’una comunitat RIS3CAT en bioeconomia industrial

Divendres 29 de desembre de 2017

En el marc de l’estratègia de recerca i innovació dissenyada per la Generalitat de Catalunya (RIS3CAT), la UAB i el Parc de Recerca UAB estan dinamitzant i coordinant la creació d’una futura comunitat RIS3CAT per promoure el sector de la biotecnologia industrial i la bioeconomia i que esdevingui un dels principals motors econòmics de Catalunya.

L’objectiu és crear una agrupació d’empreses i agents del sistema d’R+D+I català que desenvolupin projectes per fer més eficient la gestió eficient dels recursos biològics, i amb especial èmfasi generin bioprocessos i bioproductes a escala industrial.

Per tal de donar a conèixer aquesta iniciativa, el proper dimecres 31 de gener a les 9:30h, a l’edifici Eureka del Parc de Recerca UAB, tindrà lloc una jornada oberta a tots aquells agents interessats a participar en aquesta Comunitat. Durant la jornada, s’explicarà l’estat actual de la Comunitat i es presentaran idees de projectes que hi tenen cabuda. (informació i inscripcions)

Llegir noticia completa