El Vallès aposta per la industria com a motor econòmic pel territori i avança en les accions del Pacte per la Reindustrialització

Dimecres 31 de març de 2018

Ahir dimarts es tenir lloc a Sabadell una nova jornada de treball dels diferents agents que integren el Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.

La sessió ha servit per posar sobre la taula els avenços i concrecions del Pacte i per dibuixar les noves línies de treball. De la mateixa haurà de sorgir el nou full de ruta del Pacte, amb un objectiu clar: l’aposta per la industria al Vallès, com a motor econòmic, creador de llocs de treball i estretament vinculat amb la innovació i el coneixement.

De les múltiples intervencions destaquem la del president de CIESC, Blai Costa, que va afirmar que “considerem molt rellevant la col·laboració público-privada ja que com a empresaris, com a industrials, podem treballar per guanyar productivitat i guanyar riquesa però necessitem un marc des del qual treballar. Un marc físic, amb bones infraestructures, accessos als polígons o transport públic, però també un marc legal administratiu que sigui funcional”. Costa ha indicat que “una de les mesures que cal aplicar és l’aposta per la formació, que és el que ens permetrà gestionar tota la revolució tecnològica que afrontem en la indústria”.

La trobada va ser un espai per valorar el camí recorregut fins ara, detectar les necessitats actuals dels agents, renovar el compromís i implicació de tothom, i configurar un marc de treball compartit en l’àmbit del desenvolupament econòmic i la indústria pels dos propers anys.

Llegir notícia completa al web del CCVOC